The Goat Spot Forum banner
Status
Not open for further replies.

Zabawne imiona dla kóz!

58K views 32 replies 17 participants last post by  GoofyGoat  
#1 ·
Jestem tak bardzo podekscytowana, że po raz pierwszy dostanę kozy. W każdym razie, próbuję wymyślić kilka dowcipnych imion dla moich 3-4 kóz, które dostanę, jak tylko będą trochę starsze.

Oto moje pierwsze pomysły:

1. Vincent Van Goat (czuję, że ten może być już oklepany)
2. Billy the Kid
3. Billy Idol
(myślę, że można zrobić mnóstwo kalamburów z Billym)
4. Goatye

Jakieś dobre pomysły?

lol chcę się tylko śmiać za każdym razem, gdy mówię komuś, jak nazwałam moje kozy.

#8 ·
Jeden z moich przyjaciół, a także członek tutaj, ma kozę o imieniu My Grain. LOL

• Like
Reactions: Kiddledivy
Save
#21 ·
Nazywamy nasze imionami Muppetów. Nasze pierwsze dwa to Statler i Waldorf. Potem przyszła Janice, potem Floyd i Hilda. Myślę o zapłodnieniu Janice, więc może mógłbym mieć Gonzo. To dwie bardzo urocze kozy. Prawdopodobnie zwiążą się ze sobą w parę i zachowają tę więź, nawet gdy dodasz więcej kóz. Kilka par do rozważenia: Chip i Dale, Oscar i Félix, Bert i Ernie, Fred i Barney, Gilligan i Skipper, Ren i Stimpy, Wallace i Gromit, Beavis i Buthead, Tom i Jerry. Rozumiesz.

#23 ·
Ok, więc skończyłem z Kapitanem Hoofem, co uważałem za niesamowite, ale potem wykoleiliśmy się z Diamond Jackiem i Tungstenem. Diamond Jack nazwał się tak ze względu na diamenty na przednich nogach, a moja droga Połówka po cichu zapytała, czy może jednego nazwać, więc tak dostaliśmy Tungsten...lol, co jest najwyraźniej metalem spawalniczym. :D

#25 ·
Ha! Uwielbiam Kapitana Hoofa! Mógł mieć swojego wroga, Bleatera Pana, a wszystkie kolejne kozy mogłyby być nazwane na cześć zagubionych chłopców.

Ale wszystkie wasze imiona są świetne.

Save
Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.